Over ons

Kozijn verven

Klusbedrijf Kickken is een flexibel bedrijf dat u van dienst kan zijn bij het uitvoeren van diverse uiteenlopende klussen.

Of het nu gaat om incidentele klussen of voor een vast aantal uren per week.
Klusbedrijf Kickken kan u ondersteunen of regelt het voor u.
We kunnen allerlei reparatie-, onderhouds-, sloop-, tuin- of montagewerkzaamheden voor u uitvoeren die u binnen of rondom uw woning of bedrijfspand heeft.
Of uw klus nu groot of klein is onze inzet, vakmanschap en service blijven altijd hetzelfde.
Wij zijn u graag van dienst.
Kijk gerust rond op onze pagina.
Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvend gesprek of een gratis offerte. Bel ons of neem contact met ons op via de mail of via het contactformulier.
Wij kijken daarna samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind U de antwoorden op enkele veel gestelde vragen

Nee wij berekenen U geen voorrijkosten.

Wij hebben een ruime ervaring in deskundig sloopwerk en zorgen voor minimale overlast. Zo wordt de ruimte door ons netjes afgedekt en waar nodig een stofscherm geplaatst. Ook plaatsen wij een grote afzuiger zodat vrijkomend stof geminimaliseerd wordt. Het vuil en puin wordt afgevoerd en na het sloopwerk gaat de bezem er ook nog even doorheen. Wij leveren de werkplek altijd gruisvrij op.

Een tuin is altijd in beweging. Met regelmatig onderhoud houdt u uw tuin in optimale conditie. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin blijven genieten.
Natuurlijk kunnen wij ook hierin voorzien.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behangwerk. Maar dit valt toch vaak tegen. Zeker bij allerlei nieuwe soorten behang, zoals bijvoorbeeld glasvezelbehang is het van belang een professionele aanpak te kiezen. Daarom kunt u kiezen om het door ons te laten doen.

© All Rights Reserved 2021